Rendezvényértesítő

Ha szeretne rendezvényeinkről információt kapni, kérjük töltse ki űrlapunkat.

Űrlap kitöltése

Belépés


 

Mi az a ZöldLak?

Bemutatóközpont, inspiráló közösség, környezet és pénztárcabarát ötletek tárháza, útjelző az egészségesebb lakóterek kialakításához, zöld sziget a szürke hétköznapokban ...

Mindenkinek más. Nekünk egy régi, megvalósult álmunk.

Szerettük volna megmutatni, hogy környezettudatosnak lenni nem csak trend, de energia- és pénztárcakímélő alternatíva is. Veszprém egy öreg épületét alakítottuk át zöld bemutatóközponttá. Nagyobb ablakokat, tágasabb tereket álmodtunk bele, napelemek kerültek a tetőre, esővizet vezettünk a WC tartályba, szigeteltünk, tájoltunk, festettünk, újrahasznosítottunk. Minden helyiséget úgy újítottunk fel, és rendeztünk be, hogy környezetbarát mintaként szolgáljon.

 

Számtalan ötlettel és odafigyeléssel hoztuk létre a ZöldLakot, az ország első zöld lakossági bemutatóközpontját.

Kerülj beljebb…

Lakossági bemutatóközpontunkban a gyakorlatban próbálhatod ki otthon is megvalósítható, zöldítő tippjeinket. Gyere velünk egy ötlettúrára a házban, és nézd meg, hogyan kezdhetsz környezetbarát és egészséges életet! A 90 perces „tárlatvezetéseken” kiadványok, tervezési anyagok és környezeti tanácsadó kalauzol a zöld praktikák tárházában.

A bemutatóközpont interaktív tárlatvezetései előre megadott időpontokban, csoportosan látogathatók. Az aktuális látogatási időpontokról a naptárban tájékozódhatsz. Tíz főtől lehetőség van egyéni, akár hétvégi időpont egyeztetésére is.

Csatlakozz hozzánk!

A ZöldLak közösségi térként is funkciónál, ahol Önkéntes Központot működtetünk, előadásoknak, tanfolyamoknak adunk otthont. Ha szeretnél értesítést kapni a programokról, kövess minket a Facebook-on, regisztrálj a rendezvényértesitő oldalon!

Inspiráló ötletekkel és zöld rendezvényekkel várunk!

 

 

 

 

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Keress minket a facebook-on

Partnereink